Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkomna till min första utställning

Har nu äntligen lyckats få till en liten fotoutställning.

Hoppas att ni kommer att tycka om den.

 Hjärtligt välkomna in för ett litet besök!




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-09 21:39



Bookmark and Share


  Yvonne
Underbara foton.
2008-11-10

  Bibbi VIP
Vilken mästerfotograf Du är Ulla!
Jag kommer att titta in där flera gånger
...och tacka Gud att Olga inte var allvarligt sjuk.
2008-11-10

  Gunilla VIP
Så vackra bilder! En ren njutning!
2008-11-09

  genni VIP
Vad kul, måste kolla, kram
2008-11-09

  Sladjana Zubcevic
Så vackert.
Jag tycker mycket om den.
2008-11-09

    sunnanvind
Ska kolla..:) Tack!
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP