Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hörde en röst från himlen som sa:




" Jag älskar dig "


Jag lyfte mitt huvud

mot himlen

och såg dig


Då jag vände mitt ansikte

från dig

såg jag dig

fortfarande vid havet

vart jag än vände mig


och


Jag vet nu

att du vid havet

väntar på mig


Du väntar på mig ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1373 gånger och applåderad av 60 personer
Publicerad 2008-11-09 22:35



Bookmark and Share


  issac.a.m
Älskar dina ord...Så underbart
2009-03-14

  Cosmic Johanna
Underbart möte vid havet...underbar miljö och känsla.
2009-01-01

  Michaela Dutius
Oerhört vacker
2008-12-01

  Smurfan
Så fantastisk och underbar!
Men vi får inte glömma att
han fanns före oss,
han finns idag,
han finns efter oss
och han finns i all evighet.
Kramizar och applåd! :)
2008-11-15

  JLindh
Underbart vackert, finner ej ord
2008-11-15

  Maria T
Gudomligt vackert
Den största och finaste upplevelse
du kan få.
Underbar bild
2008-11-15

  Lejonhjärtas poesi
Himlen kan vänta länge än och detta var innerligt vackert!
2008-11-14

  Jaaie
otroligt vackert.
2008-11-13

  Ylvavirvla
Underbart vackert, vilken känsla !
Berörde mig innerst.
2008-11-13

  Blåbäret
berörande vackert
2008-11-11

  Eaglemountains VIP
Mycket vacker .....
2008-11-11

  Bibbi VIP
Grattis till en av "5 uppmärksammade texter" idag!!!
2008-11-11

  VampyrÄngel
så väldigt bra skrivet!
tycker mycket om det här^^

*applåd*
2008-11-11

  Angeldust
Andligt vacker och rörande *kram* Sunny
2008-11-11

  Betlehemsstjärnan VIP
Enormt vacker dikt, som sänder ut trygghetens melodi.
Jag njuter av att läsa/B
2008-11-11

  friheten
Grattis!
2008-11-11

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Oerhörd vacker, väcker en ton i min hjärta av längtan... Bokmärker! Hälsar vännen Fredrik
2008-11-11

  Eva Langrath VIP
Mycket vacker om den största kärleken av alla.

Eva
2008-11-10

    ej medlem längre
Din dikt ger kärleken en andlig dimension.
2008-11-10

  Michaela Dutius
Berörande - poetisk- full av känsla och längtan.
Kort sagt suverän!
2008-11-10

  Gunilla Karlsson
åh den berörde...
så vacker att mina ögon tåras.
2008-11-10

    sunnanvind
känns nästam bibliskt..mycket vackert!!!
2008-11-10

  Elaine.S VIP
Den omslutande kärleken som aldrig lämnar...alltid bär, vackert!!
2008-11-10

  dalida_bl
Saknaden...längtan...kärlek....de har ditt namn Sumeja...
Vackert!
2008-11-09

  Bibbi VIP
Griper tag och berör verkligen.
Bokmärke.
2008-11-09

  anits VIP
Vackert, sorgligt och berörande
2008-11-09

    ej medlem längre
den berör!
2008-11-09

  * Ammi *
vännen, sorgligt vackert om längtan ..
kram
2008-11-09

  friheten
Underbar min vän!
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic