Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan få vara under dina vingar

min lilla fågel

mitt allt

kom till mitt hägn

var vid mitt ansiktes blekhet

en liten sund

dela dina vingars lätta flykt med mig

ta mig med

jag vill inte bli lämnad kvar här

solen är för stark

och jag har ingen skugga

kanske kan jag sitta

under dina vingar

innan du flyger

mitt bo är så skört

du kanske inte vill stanna här

men flyg inte än

inte uten mig

jag kan  få vara

bara

vara

under dina vingar

en stund




Fri vers av :boppi:
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-09 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: