Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har inte sagt det ännu

du är mitt tunna vårregn över min torka

du är min värme då jag är stelfrusen

du är mina händer då  jag är förlamad av leda

 

du är mitt språng mot  glädjen

du är det enorma i  min litenhet

du är det som är

och jag

vad är jag för dig?

jag har väntat

men

 

det har du inte sagt ännu

du har bara älskat

på det sätt

som är du

 

och det ÄR DIG JAG ÄLSKAR




Fri vers av :boppi:
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-09 23:29



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Det gäller att både Ge & Ta emot i kärleken.
Fina bilder, speciellt det tunna vårregnet... : )
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: