Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där allt är en dalgång

miljoner tårar faller från grå himmel

allt är nedsänkt

även förhoppningen

ligger sårbar

öppen

som ett utfläkt hjärta

 

din röst i perferin

ekot

i min saknad

där allt är en dalgång

 

jag önskar molnen kunde skingras

 

jag önskar mig en liten bräcklig solstråles sken

och en dag med dig

igen

 

jag skulle vilja ha en hamn

dit jag alltid kunde komma

förtöja

stanna och bli

 

gunga

smeka

somna

vakna

tillsammans

 

om du öppnar din famn nu

kommer jag att stå i den länge

som ett vilt barn

som sprang vilse

och äntligen fann sin mamma

 

inte släppa famntaget

 

jag saknar dig

saknar

S A K N A R

 

FÖRSTÅR DU DET

 

VÄNTAN

 




Fri vers av :boppi:
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-10 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: