Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S OM EN KONSTNÄR I LERA

Dina kinder är framsidan på solen

och din hals är marmorpelaren i mitt palats

jag fann guldet då jag var på en av mina resor

tänk att det var du

 

jag vandrar på dig

bestiger ditt berg

flyger på din himmels rund

och  vandrar i din skog

 

som en örn med nya starka vingar

flyger jag över det omöjliga

som alltid

 

jag ser längre

över viddders oändlighet

 

jag simmar outtröttligt

vadar inte längre

vågar

starkt

igen

 

och dina händers verk

blir jag

jag

jag

av dig

som skupterar

formar mig

som en konstnär i lera

mjukt formas jag

och dina konturer blir mina

 

du lär mig

livets alla möjligheter

och jag blir så vacker

vacker

 

tack älskade

 




Fri vers av :boppi:
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-10 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: