Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KERSTIN

perculatorkaffe

vaniljsås

och två små hundar

 

docksamlingen

det ömma

och ditt mjuka hår

tradera

alla dina blommor

 

att du vill ha mig komma åter

och att du tycker om mig

gör mig vemodigt lycklig och varm

 

du är en önskan

om hur det kunde varit

om du varit min mamma

 

KERSTIN!




Fri vers av :boppi:
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-10 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: