Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vem ska trösta Knyttet?" är en skada för dig själv och personer i din omgivning, promise


får jag vara Knyttet den här gången?

när mörkret faller

igen

får min hand leta sig igenom din jacka
och in till din då
??

och ifall jag blir rädd



får jag andas med näsan tätt mot ditt bröst
och blunda för alltid då
??


för när månen ser mej
finns det inga olåsta dörrar

och
inga hål i dina väggar

när jag sluter mina ögon
får jag då

öppna dina

och se genom dem?


(vem ska trösta mej
ifall du tröstar Knyttet?)




Fri vers av Sandrew
Läst 421 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-10 19:00



Bookmark and Share


  andreawolf
ÅÅÅÅÅÅÅÅH, VEM SKA TRÖSTA KNYTTET?
så himla fint, sandra. supergull och helt bäst.
2008-11-11

    Foxglove
Fin. Absolut fin.
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew