Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden före och tiden efter


det finns tiden före
och tiden efter dig,

det är så jag tänker
när jag ligger i det höga gräset
och minns

så känner jag din hand
leta sig in i min,

och jag ler








Övriga genrer av Simmerskan
Läst 547 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-10 19:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kort men innehållsrikt
texten får sina trenne rosor
2008-11-12

  aol
bara så vackert vilken känsla
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan