Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OLA

UNDERFUNDIGHET

intelligent rolig

och med snöskyffeln i högsta hugg

förklädet

boken du vill sälja i xxl format

 

fjäset

och att du tycker jag leder ligan

...ler

jo, jag leder

 

DIN FINA SON

cykeln

och fisket

 

alla piller i skåpet

och funderingarna kring pensionen

 

du gör mig glad grabben




Fri vers av :boppi:
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-10 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: