Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En överraskad amatör

 

hade tänkt hur länge som helst

att få in fotona till utställningen

men det var segt och gick trögt

tills den där "lidnerska knäppen"

tog tag i mig och skrek mig i örat

 

men kom igen nu
du har inte hela livet på dig
det är bara nuet som gäller det vet du ju

 

och när jag väl hade börjat så gick

det inte att sluta för det blev ett rus

ett härligt rus som varade en kväll

 

inte tänkte jag på

kommentarer........

så när de dök upp

blev jag så oerhört

glad och överraskad

och tänkte att det är

då underbart att vara

en glad amatör och nu

är livet plötsligt som

mousserande vin

(Champagne är nog inte för amatörer)

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-10 19:32



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Härligt!
Grattis till dig!
2008-11-11

  Bibbi VIP
Känner igen den där härliga kännslan av att bli överraskad av en uppmärksamhet som man ej väntat sig.
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP