Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I killed em´again

I

love


you




Fri vers av Ljuv
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-10 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv