Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav 2

Hon hade släppt förtöjningarna
för en färd på öppet hav.
I fjärran sågs möjligheternas hus.
I vindens stråk fanns glädjens rus.
Nu står hon åter med handen full av grus.




Fri vers av Rubus VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-10 21:07



Bookmark and Share


  stefan.g
Wow, vilka ord som träder fram och sådär koncist bara säger sitt. Rejält bra skriven!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP