Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett barn behöver inte älska sin mor


en mors tanka

med smärta har jag insett
med smärta har jag vågat

insett att min dotter inte älskar mig
vågat ta orden i min mun

inte högt bara för mig själv

varför tänker jag
varför, vad gjorde jag för fel

jag vet, jag arbetade och arbetade
jag vet jag hade aldrig tid

tänker men vad skulle jag göra
tänker jag hade inget val

kanske hade jag ett val
kanske såg jag det inte

kanske tyckte jag att
din pappa klarade av
att ta hand om dig bättre

kanske tyckte jag om att ha det så.





Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-10 21:26



Bookmark and Share


  Njord
Man måste bara älska dem man vill älska. Kanske ingen har skuld eller förtjänst i kärlek. Inte ens en mor måste älska sin dotter men i en "bra" realtion/värld så är det ju så. Fin text som engagerar
2008-11-15

  Michaela Dutius
En dikt som väl förtjänar sin placering...kanske såg vi inte....
2008-11-15

  friheten
Så satrk skriven
2008-11-15

  Annmargreta
Din text tog mig direkt!
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström