Foto Ulla T

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T




Att bli sedd

Till mina speciella vänner,
ni som vet att jag ser er
liksom ni ser mig......

 

att se människor

är förutsättning för att

bli sedd av andra




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-11 00:04



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så är det!
Att se människor
innebär att man
ser även sig själv.
2008-11-11

    Scribble
när man bli sedd, så ser
man också de andra,
tack för dina fina ord och
dina vackra foton!/S
2008-11-11

  Bibbi VIP
Håller med Blunda här till 100%
Applåd.
2008-11-11

  Ilona _L
Kan bara säga; vi ses!
Kram
2008-11-11

  Njord
Svår ekvation.
Man kanske måste bli sedd innan man kan se andra.
En evig kretsgång.
Bra tanke som stimulerar till diskussion
2008-11-11

  Anders Nordlander VIP
Sant!!!
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP