Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag vet att det inte är vår nu. Men fy vad jag längtar! Efter sommaren egentligen. Den kanske blir längre.


Vår: Hej hopp

Hej hopp
du lilla knopp
- Välkommen opp

Vatten rinner
när snön försvinner
och våren vinner

Blommor knoppas
alla hoppas
på bättre väder

Men allt de får är slask




Fri vers av Malin Hy
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-18 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Hy
Malin Hy