Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slut


hur ska jag förklara
vad vi båda säkert vet?
vi matas med en verklighet
hittar människor att vara

vi somnar och vi vaknar
ingenting tar aldrig slut
vi andas bara sakta ut
slänger vad vi saknar

löven tyngs från ovan
mot mark som ber om förlåt
livet går fram till och går åt
slår in sig själv i din gåva

bär vår värld runt huden
perfekt från frö till vissen
ett ensamt fall i hissen
våningar flyr före ljuden

utan att ha svarat
lägger du på luren
tråden för längesen kluven
fel knapp före tanken klarnat




Bunden vers (Rim) av Sebastian Lind
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-11 16:18



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Oj, den här sög tag i mig..
en bikt om känslors dalande, rannsakande.. och sista stycket
gillas bäst..
slutorden > fel knapp före tanken klarnat< är bara så bra...
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Lind
Sebastian Lind