Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland kan jag sakna känslan

Jag som huggit ved med yxa och såg
Jag som burit bördor i pulsande snö
Jag som grävt i jorden med spade och grep
Jag som gjort upp eld i spisen
många isande kalla morgnar

Sitter nu i en lägenhet
med all bekvämlighet som kan fås

Jag saknar inte kylan och slitet
Jag saknar inte värken i armar och ben
Men
Ibland kan jag sakna känslan
av ett skrovligt vedträ i handen




Fri vers av Martina Östlin
Läst 438 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-11 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin