Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik


Skrik, min älskade,
din röst kan ej höras.
Din sorg kan ej beröra.

Skrik, min älskade,
klinga och eka.
Låt din tystnad förgöras.

Skrik, min älskade,
det gör vi alla.
Och vi ställer oss frågan;
Varför är vi döva?




Fri vers av Bittersweet_
Läst 392 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-11 20:30



Bookmark and Share


  Moonwater
Håller med föregående talare, detta är riktigt bra!
2008-11-14

  Kim Alexis
Riktigt, riktigt bra!
Så sann, så sann...
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Bittersweet_
Bittersweet_