Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var det där med att krampaktigt hålla fast

 

Du älskling

 

har du tänkt på det där jag gör

när jag blir sådär svår

 

svår att nå liksom

 

och du hör mig gråta ljudlöst i mörkret

för att jag inte kan

 

och du håller om mig krampaktigt

och frågar vad som är fel

 

men du får inget svar

jag har inget svar att ge

 

men du

 

tvivla aldrig på min kärlek

 

vad som än händer




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 581 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-11 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala