Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan ju alltid stjäla lite, det förstår du väl j.


men jag förstår honom

akta er
barnfötter stiger i blod

gubbar på gatan
ligger stilla på marken

fattar du ingenting
det är kallt

dom kommer att




dom kommer att

dö dö dö

dö dö dö

DÖ.

dom kommer att dö ju.





barnfötter stiger i blod

akta er

för att leva krävs mod.













Fri vers av HerrGlad
Läst 505 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-11 21:03



Bookmark and Share


  filicia
bra,bra,bra!
2009-06-14

  Moa Paulsson
jag älskar det här,
och på något vis ser jag en massa röddroppande moln framför mig när jag läser det här (-varför?).
hur som helst. applåder i massor.
och så.
(fantastisktfantastisktfantastiskt!)
2009-05-28

    Sandrew
AAAAAAH, fick panik under "dö dö dö dö dö"-delen, skitbra!!
Du är duktig, du.
2009-04-14

    Lilla fröken söt
du är så bra
och ja, du är bara så bra!
2009-04-12

  inutimonster
bara för att du inte ser hur många gånger jag klickade på "applåd".
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad