Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite random så där. Var ett tag sen jag skrev nu, så får hoppas att det håller i sig :)


November

Det finns ingenting
som är så kallt och naket
som en gata,
belyst med brandgula lyktor.

När november lider
går mörkret framåt
och täcker vad
som täckas kan.

Och när november
liksom magiskt
låter allt vara fuktigt
blänker lampans sken
i hennes ögon.

Kanske är det hon
som är kall och naken.

Kanske är det hon
som har rätt.

För det finns ingenting
som får mig att känna mig
så kall och naken,
som när hon lämnar mig ensam
i novembers makt.




Fri vers av Sebastian Myrander
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-11 21:42



Bookmark and Share


  Malin Hy
Fint :),
men jag håller inte med om det första stycket.
Det finns inget som är så mysigt och vackert (eller jo, kanske några saker) som en gata upplyst av ljuset från brandgula lampor.
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Myrander
Sebastian Myrander