Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är helt okej snygga, båda två. Så

Vi glider
som på is.
Andedräkt och inga ord.

(Jag är arg på dig för att du klagar så förjävla mycket
Du är arg på mig för att jag klagar så förjävla mycket)

Vi är fina
Vidrigt fina
Vidriga

Vi springer
som på is.
Kommer ingen vart.

Varför skulle vi?

Fastknutna med skosnörsknutar.
Tungorna fastlåsta i marken.

Vi slår våra knän när vi snubblar
Kan inte ens springa åt motsatta håll
För vi vet inte, har inga motsatta
Vi hade aldrig samma

Vi blöder likadant
För vi är samma

Så jävla vidriga

Vi hatar det på samma sätt

Men jag är ganska snygg
och du gav mig hjärtklappning
någon gång för längesen.






Fri vers av vespertine
Läst 533 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-11 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vespertine
vespertine