Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjälp med titel, tack. Och nej, jag menar inte att jag är bättre än någon annan. Men jag blev lite störd på blicken jag fick från en flicka på bussen härom dagen.


Från ett lågskoperspektiv

Från dina högklackade skor ser du ner på mig
på mitt levnadssätt och hålet i min stickade tröja
därför att jag inte målar ansiktet, utan ord
för att jag hellre går på teater än festar
för att jag föredrar Shakespeare framför Veckorevyn
och en cello framför RnB

Du kanske tycker att du har allt
nu
men den dagen kommer då klacken bryts av
och då ska inte jag se upp till dig




Fri vers av Malin Hy
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-12 00:24



Bookmark and Share


  Supercizzi
jag gillar den!
2009-11-19

  Green Me
OJ. Du fick med alla mina kännslor i den där dikten!
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Malin Hy
Malin Hy