Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en solig dag


du sitter i en skugga vid ån och metar

fiskarna prasslar om dina rörelser, om skuggans skepnad.

på avstånd

jag står på balkong, känner solen idag

två ögon som ser

dina som blundar

fisken och du, ni simmar tillsammans

ni simmar i skymmundan

i skuggan vid ån




Fri vers av la-poet
Läst 489 gånger
Publicerad 2005-08-11 11:26



Bookmark and Share


  Myself
vilken fin bild du förmedlar,ville gärna vara med där vid ån.
2005-08-11
  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet