Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppenbarelse

Jag ser det...
ser det klarare nu än förr
Din hand i det som sker!

Jag tror det...
mer övertygad än förr
Att du är större än allt som hotar!

Jag väntar det..
mer tålmodigt än förr
Den dag då det blir uppenbart!

...och i den insikten vilar jag...




Fri vers av ÅsaLena
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-14 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena