Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
choco Det som länge tycktes vara komplicerat blev genast naturligt.


i mitt själsliga hav

Dina ögon dyker ned i mig

simmar i mitt själsliga hav

mina fingrar igenom ditt hår



din blick
min blick



När dina läppar möter mina

och hela havet stormar

kapplöper våra hjärtan



min kropp
din kropp



För jag har inget att förlora

Och inte heller räds jag

för att förälska mig, så



ditt hjärta
mitt hjärta



led mig ned i fördärvet

där jag kan finna frid

om ditt hjärta fortsätter att slå











Fri vers av caasandra
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-17 00:12



Bookmark and Share


  goneforever016
Vajjert!:)
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra