Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Immiga fönster och frost

Reser hem

ifrån

min klädnad

som är du

kvar

som alltid

står du med svajande hår i blåsten

och all din doft sitter kvar

i min hud

under alla vinterkläder

 

jag somnar på tåget

hem från kärleksresan

och

vaknar til innan hemstationen

och sträcker ut mina armar

 

jag

tror

du är där

då jag vaknar...

 

men det är bara en tom kupe

och

JAG

 

IMMIGA FÖNSTER

FROST UTANFÖR

OCH KYLA I MIN KROPP

 

nu börjar saknadens tidevarv ännu en gång

V Ä N T A N

 

 




Fri vers av :boppi:
Läst 300 gånger
Publicerad 2008-11-12 22:53



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vackra ord av kärlek som befinner sig i saknadens land..
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: