Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig dikt

crossroads

elgitarr

och snart vinter igen

 

olika sagor som ska berättas

och läsas-

förstås

accepteras

 

frostnätter

och skoltiderna

läxor

saknaden efter svaren

 

crossroads

clapton

och solo på elgitarren

sonens cd inspelning

klingar i natten

och jag är stolt

 

allt det vanliga som ska vävas in i det nya

undrar hur motivet ser ut

när allt

är klart?

 

sömnen ska komma

och en ny dag är här

fem minuter över midnatt

och jag vet ingenting

absolut ingenting

 

bara att tiden går

och att man lyckan får

och då

 

omfamnar alla jag älskar

och dikten den blev krass

...ler...

vad man får är det man ger

eller

hur

var det nu?

 




Fri vers av :boppi:
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-13 00:01



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mycket mycket bra dikt vill jag säga!Applåder!
2008-11-13

    Seud P Myno
Om dikten hade slutat på "absolut ingenting" skulle den vara riktigt bra. Nu verkar det som om poeten använder sig av klyschor för att rädda slutet.

Titeln är bra. Allt annat sitter på rätt ställe i stort sett.

Bra skrivet!
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: