Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första dikt på engelska. Är medveten om att "memories forgotten" bryter rytmen lite, men uttala det mem'ries, så blir det inget hack. Kritik, yes please.


Lets start over new



Lack of trust

bonds not strong enough

memories forgotten

friendship let to rust



Lack of faith

they stopped believing

in the better days

- it's not yet too late




Fri vers av Malin Hy
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-13 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Hy
Malin Hy