Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ofullbordad sång

Ett andetag
sedan inte mer

Likt atomer
hjärtslag klyvs
Bryts av
ofullbordat

En sång
utan slut
kapad
mitt i en mening
och förblir så

till tidens ända

Lämnar kvar frågor
utan krav på svar

Det tragiska
också ibland
de vackraste
av sagor

Det ofullbordade
ibland
det mest kompletta
av liv

Hindrar dock inte
saknaden
hos de som blev kvar

De som lyssnade
på sången som du sjöng
i deras hjärta
De som läste sagan
du levde
mitt ibland dem
De som väntade på
ett nästa andetag
som aldrig kom


De som stod kvar
med frågorna
De i vars hjärtan
du kommer leva
vidare...





Fri vers av Regular
Läst 818 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-13 01:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mycket vackert... en djup sång.. visdom
2011-10-01

  frantic VIP
känslostämd..
vacker
sorgsam
berör mig massor
2011-09-23

    ej medlem längre
Gillar känslan som du uttrycker i den här texten. Härliga metaforer om döden eller något som tagit slut? Extra poäng för titeln.
2009-05-27

  -Ulla Tilemo- VIP
Hög igenkänningsfaktor här, och texten berör mig starkt. Jag tycker om den varma tonen, hjärtslagen och kärleken i den!
2008-11-13

  Thurizas
sorgsett förbannat vackert..frustrerad blir jag med.
2008-11-13

  lyckeli
håller med...grymt..så som i snyggt...
2008-11-13

    ej medlem längre
Suverän!
2008-11-13

  Матрёшa
"Det ofullbordade
ibland
det mest kompletta
av liv" - grymt o grymt formulerad dikt
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular