Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg din olja på min panna

Ample make this bed

make it fare

and round

may we be found

innoucent /

 

kärleken kan blöda

smärtan kan passera

som en bristande åder

eller smälta ner till jordens mitt

 

jag fortsätter blöda

 

jag fortsätter lyfta upp mina händer

försöker ropa

i frimodighet

och regnskyarna stiger

 

stjärnorna ska råda på himlen

men jag upphör aldrig ropa

 

jag är i ett främmande land

 

utan dig

 

mitt hjärta stelnar

mörkret övertäcker min sjöl

var är ditt ansikte

 

i det fördolda

 

just nu

 

lägg din olja på min panna

 

jag vill se med lust på dig

 

igen

 

 




Fri vers av :boppi:
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-13 08:16



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vackert..fantastiskt!!!
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: