Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

son of blues

strange brew

cream s

 

och min son

ut i vardagsrummet

down to the crossroad

down on my knees

yes!

I`m down on my knees

for you son

so down under

and humble!

 

så fucking stolt!

 

inget var för inget

rösten

gitarren

stoltheten

 

sparkle!

 

strange brew

och min son

och clapton

crossroads

 

yes!

 

beg me if you please

it`s my son!

 

by my side

and nothing was wasted

 

solo i mitt hjärta

wawa pedaler runt mina ögon

och en kärlek

som aldrig sinar

 

alla tuffa år

de springer ikapp en lycka

iallafall

 

crossroads

och min son

min son

min son

 

love of my life

det SKULLE VARA!

 

/  PAULINE




Fri vers av :boppi:
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-13 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: