Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Om vänskap är äkta

 

om äkta vänskap

tar slut lämnar den ett hål

som ej kan fyllas




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-13 15:00



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, då kan man så använda tapetklistret att fylla det med, men det går inte så. Ett svart tomt hål efter en ljus stjärna kan kanske ersättas med en annan stj'ärna, eller hur? Månstråle?
2008-11-13

    wildrosen
sorgligt men sant
2008-11-13

    sunnanvind
Ja, såna hål gör vanvettigt ont..ekar ett bra tag!
2008-11-13

  Regular
så sant så :-(
2008-11-13

  glittertindra
det gör det.. ett mycket stort sådant, det blir en stor sorg..
2008-11-13

  Jojo
så sant

vackert skrivet
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP