Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Melona.....


Ruinen av ett liv

 

"jag går omkring i mitt Pompeiji bland ruiner"

det kunde jag inte sjunga och gnola

 

när jag levde i det värsta av kaos

i ett förlamat tillstånd för alltid

 

mitt sorgsna hjärta hade brustit

när jag såg min älskade tyna bort

evig kärlek ger väl evig sorg

 

ett liv i kaotiska ruiner

där väggar av kärlek

gapade tomma

 

liv endast ett minne i

överlevnadsdagars

oändlighet

 

och vänskap visade

sig inte tillräckligt

hållbar

 

kaos i ruiner

i ensamhetssorg

chanslöst liv kan tyckas

 

ändå skedde undret och

morgondagen grydde sakta

 

månstrålar och stjärnor tändes

i nattens kompakta mörker

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-13 21:24



Bookmark and Share


    Melona
Bästa nätmoster
det glädjer mig att du
lyckats,

och att jag med spillrors tankar
lyckas inspirera dig, det är stort!

Kram
2008-11-13

  * Ammi *
Ja Ulla visst är det så, efter regn kommer sol, små tunna strålar, och en vacker dag är det ett riktigt solsken!
Tycker mycket om denna, och speciellt de sista verserna
stor kram vännen!
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP