Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar



Att vakna ensam i en stor säng
Med drömmarna om dig
fortfarande liggande som en tung dimma omkring mig
Jag känner mig frusen
trots värmen omkring mig
Dina blickar bränner fortfarande på min hud
Och isär i min själ
Trots att det var länge sedan
de letade sig över min kropp
De känslorna som förut var så hoppfulla, levande
Har förvandlats till en mörk ridå
Känslan av plåga, hopplöshet och längtan
Följer i dina spår
Att du kommer vara här
utan att jag kan se dig
Sliter isär mina muskler
För jag andas dig




Fri vers av Östergaard
Läst 354 gånger
Publicerad 2008-11-13 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Östergaard