Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked


Jag sluter mina ögon
då jag ser dig överallt

Jag har inte glömt ditt ansikte
jag ser det bland stärnorna

Jag lovar vända om
jag måste gå vidare

Du måste stå på egna ben
Vi kan inte gå tillsammans denna gång




Övriga genrer av mb74
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-13 16:50



Bookmark and Share


  Ylvavirvla
Vackert smärtsamt, men starkt!
2008-11-14

  Yvonne Vigstrand
Ibland bara måste man gå sin egen väg....stark text!
Kramar/Yvonne
2008-11-13

  Mr Lindemann VIP
Att färdas ensamen in i sitt eget mörker för att bli väm med det, kan man endast göra ensamen.
2008-11-13

  Sladjana Zubcevic VIP
"Jag sluter mina ögon
då jag ser dig överallt

Jag har inte glömt ditt ansikte
jag ser det bland stjärnorna"'
Så vackert skrivet.
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

mb74
mb74