Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djupet


Kan du se djupt
in i ställen
ingen vetat existensen av?

Dit har jag burit
ett frö av oss

Där
ska vi växa
i djupet av mitt hjärta

stor som en galax




Fri vers av Diana,V
Läst 577 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-11-13 18:47



Bookmark and Share


    vilgot hellros
väldigt fint!
2009-10-13

  zacke :]
mäktigt :)
2009-09-28

  blaite
Det var stort galax..fint
2009-05-10

  aol
storstilat vackert
2009-05-07

  Roula O
Otroligt vackert!
2009-03-01

  Transparent Deoderant
Vackert oCH sant (FÖR MIG) skrivet!
2009-02-28

  "Silver" VIP
Positiv växande känsla från frö till galax. Jag tolkar det som att de djupa ställena inget vetat existensen av finns hos diktjaget ("i djupet av mitt hjärta"). Fint!
2009-02-09

    ej medlem längre
GLADJE Hopp! Ler
2009-01-24

    Lars Gullberg
Snyggt, gillar den här

// Lasse
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Diana,V
Diana,V