Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu brottas det bland alla lakan

morgonen kikar in

jag kryper ur påslakanet

där jag på något underligt vis hamnat inuti

jag gör sällskap med ditt täcke därinne

hela jag är ju där

som i en sovsäck

jag vet inte hur jag kunde komma in där

utan att vakna

och nu är allt ett trassel

armar och ben

insnodda

jag som vill vara isnodd i dig

och inte kunna komma ur

du sover som alltid på mage

lockarna ligger mjuka i nackens fina böj

och du har armarna uppåt på den blå kuddens kant

ryggens sida är så vacker

och du sover alltid naken

- inbjudande

varm

morgonvarm

öm

sömnig

min mun får åka kana längs din nacke

då jag äntligen kommit ur påslakanet

och funnit en bakelse

som är du

- nu ska här smakas

läppar mot din hud

och mina smekande händer som brinner

bara inte gräddden blir mjölk nu!

du vänder dig om

kinesögon med samma bärnstensfärg som igår

det regnar kärlek över mig

och du famnar mig

jag lämnar jorden

och innnesluts

omsluts

och vi kysser

- morgonkyss

med tillhörande andedräkter

men det tänks det ju inte på

inte om det brinner

 

nu brottas det två stycken bland alla lakan

snos runt

och du är ingen bakelse

du är  ett BEGÄR

I MIG

OCH JAG LYFTS

IGEN

OCH ALLT ÄR ÅTRÅ

solen gick nyss upp

kanske för oss

för vår skull....




Fri vers av :boppi:
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-13 19:39



Bookmark and Share


  kjamlello
wow! jag saknar ord. elt otroligt sjukt bra *applåder*
2008-11-13

  prinscess VIP
het längtansfylld kärlek
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: