Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Led mig in , led mig ut igen

dina portar ska vara öppna

dina läppar likaså

dina armar ska omringa mig

jag vill vara fånge

 

älska mig vilt!

ta tag i mitt hår

 

led mig in

led mig ut igen

fyll mig

till bredden av  min skål

 

var ormen i mitt sköte

slingra dig

och jag ska utgöra din glädjekälla

 

jag ska kyssa dig sanslös

låta flödet komma

och ge mig hän

 

våra safter blandas

och dofter fyller upp

du är vinträdet jag klättar i

sötman dryper

 

vi låter oss blåsas

som nordanvinden

i vår trädgård

 

hysch.......

 




Fri vers av :boppi:
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-13 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: