Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviken

Jag skulle inte bli alltför involverad
Jag skulle hålla mig på kant
Ingenting skulle bli såhär

Jag lät mitt hjärta hänga på
Själen drogs med
Du fick något stort
Jag skulle gett mer
Och det gör ont,
att veta just det..

Att bli så jävla sviken
Att känna sig utnyttjad,
smutsig..
Jag vill bara skrubba min kropp ren
från dina händer
från dina kyssar
Som jag trodde var speciella
Enbart för mig

fan




Fri vers av TooFalse
Läst 271 gånger
Publicerad 2008-11-13 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TooFalse
TooFalse