Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen har ingen adress ikväll


jag skriver inga brev längre
inga ord till dig


jag kan inte rädda honom
kunde aldrig rädda mig själv


bara lögner för
att laga hål
fylla nätter


och han försvann för länge sen


asfalt, asfalt


vackra pojke
jag skriver inga brev längre
och du har ingen adress




Fri vers av Sländan
Läst 839 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-11-13 21:02



Bookmark and Share


  tova nilsson
herregud så bra
rubriken var det finaste jag sett på länge
2009-05-26

  Ulf Lagerholm
hej du slända, ramlade över denna din senaste text, kul att se progress i ditt skrivande, du verkar mer klar nu, denna slinga är mer som ett väl kryddat spad

tack för läsningen hörru
2008-12-12

  iennie
: / vad fint
2008-11-14

  Havanna
Väldigt fin!!
2008-11-14

  Матрёшa
vckert! vackert! VACKERT!
Så fint o du jag skriver inga brev jag heller, nå mer.
2008-11-14

  katt.inc
"vackra pojke
jag skriver inga brev längre
och du har ingen adress"

Vackert slut på en fin dikt.
2008-11-13

  frig
jag tyckte verkligen att de två sista raderna var underbara. Resten var också bra, om än lite otydlig kanske...
2008-11-13

  kjamlello
vackert!
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan