Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
välkommen in till.......


Heta lekar i hennes röda rum

Hon bjuder in dig till hennes röda rum
till passionens rike
drifternas sal
lustens fantasier

Hon ligger där på den
stora järnsängen bland
röda silkeslena lakan

väntande
längtande

Du böjer dig över henne
låter dina läppar nudda hennes

Drar lätt ett finger
över hennes nakna bröst

Du greppar hennes ben
låter tungan löpa längs
med hennes vad

Hennes andetag
suckar lätt av åtrå
då din tunga retfullt
närmar sig insidan av
hennes lår

Du stannar upp
kysser henne
får henne att be om
fortsatt njutning

Dina smekande händer
formas runt hennes bröst

Din tunga
lekfullt
smakandes sötman
av hennes hud

Hon suckar djupt och trycker sin skälvande kropp
mot din
långsamt oändligt långsamt
låter du henne känna
hur ni förenas




Naken hud mot naken hud




Hetsig andning
rodnad hud
händer som sliter i lakan



Heta lekar i hennes röda rum
om du bara vill




Fri vers av pussflufftess
Läst 548 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-11-13 21:02



Bookmark and Share


  mb74
så bra skrivet ,klockrent;)))en sann kärleks stund.
2008-11-15

    ej medlem längre
Erotisk vacker hetta...
2008-11-15

  Larz Gustafsson VIP
Pussycat...
Du förför mig med din dikt.
Den här är verkligen brännhet!
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet