Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IMAGINE

tårar faller från himlen ibland

över natt

över dag

över det som är jag

 

tiden kan ta ner mig

böja mina knän

få mig att be

och stilla se

 

 

bakom dörrar

finns det en frid

och inga fler tårar

bara ändlös tid

 

skulle det vara detsamma

utan dem , tala om det för mig

jag  som alltid gråter

och gör fel åter

åter

 

i

m

a

g

i

n

e

 

ett liv utan tårar

 

någon har torkat dem

och solen behöver inte lysa

allt är ljust

ändå....

 

 

 

 




Fri vers av :boppi:
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-13 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: