Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg min styrka

 

jag mötte en man idag

och han frågade efter min man

"det var så länge sedan jag såg din man"

sa han och jag hade styrka att svara honom

- han är död -

det var mer synd om mannen som blev stum

men beklagade sorgen med värme

och vågade fråga vad som hänt

 

jag är så tacksam över

att det finns de som vågar ställa frågan

och jag tackade honom

kände att jag nått en styrka

som inte funnits förut




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-13 21:43



Bookmark and Share


    sunnanvind
Kanon!!! Mycket bra och starkt berättat om ett möte...
2008-11-13

  * Ammi *
Ja Ulla,det där känner jag igen .. och just det där med styrkan, som vi ändå alltid har haft inom oss, annars hade vi inte orkat. Och visst är det det skönt med människor som bara är, och ser verkligheten i ögat, vågar möta sorg hos andra
ja så fint!
Kram
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP