Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tar tid

 

det tar tid

att vänja sig vid

att det inte finns någon

som kan trösta

 

det tar tid

att lära sig leva

med sorg

och saknad

 

det tar tid

att förstå att vännerna

inte finns där

man trodde de var

 

det tar tid . . . . .

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-13 21:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Orden får mig att gråta av smärta.
Bokmärke.
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP