Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet

Han hade bestämt sig
Att nu fick det vara nog
Den vackra morgonen hjälpte ej
Nåt i honom dog

Därför tog han ett beslut
Han på sig jackan tog
Sen så gick han ut
Naturen åt honom log

Morgonluften var kall och sval
Där han gick genom en skog
Skolgården var kal
En fågel iakttog

Han var trött på dagarna som gick
och alla som varandra slog
Taket gav honom överblick
Över platsen där han dog





Fri vers av Jobo
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-14 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo