Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrundselegi

I vilken avgrund ska all världens hav tömmas

När skall vi förglömmas


Mot vilken stjärna ska mitt ljus riktas

När ska fyren siktas



Köttets vidunderliga lek under månen

Mellan ropen och dånen


Har alla mina känslor i koppel kring halsen

Rymmer vid första chansen



Jag bevittnar kärlekens sång och farliga rus

Bortom tidens ljus


Vågar du tro på tvivlaren så lovar jag

Hålla dig varm

natt som dag




Fri vers av incognito
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-13 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

incognito