Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara säga hejdå

 

Kära vänner!

 

Jag försvinner från sajten ett litet tag.

Återkommer i början av nästa vecka och berättar.

 

Jag kommer tyvärr inte att hinna läsa ikapp, ni får

ursäkta mig för det.

Nu är det strax godnatt och det är dags att logga ut.

 

Ha underbara dagar och skriv så mycket ni orkar!

 

Jättekramar från vännen

Ulla




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-13 23:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ha det underbart Ulla- det är du verkligen värd!
2008-11-16

  Ilona _L
Ha det så jätteskönt, vad du än företar dig!
Kram
2008-11-14

  Bibbi VIP
Önskar Dig en riktigt skön avkoppling med nytt konstnärligt skapande som vi förhoppningsvis får del av i sinom tid här på sajten.
2008-11-14

  glittertindra
ha det så gott och på återseende.. :)
2008-11-13

  genni VIP
Ok, känner mig lugn nu, du kommer tillbaka :)
2008-11-13

    ej medlem längre
Önskar dig en trevlig helg...
Kram
I
2008-11-13

  Regular
Ha det superbra och lycka till med det konstnärliga :-D
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP