Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går på spaning

 

kanske får jag

ett äventyr

förhoppningsvis

en inre resa i min resa

 

på spaning

efter

de vises sten

 

här finns inga datorer

ingen kommunikation

med världen utanför

här ägnar vi oss åt att

 

koppla ifrån den materiella världen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-14 07:39



Bookmark and Share


  Regular
låter som en spännande spaning
2008-11-17

  Bibbi VIP
Ungegifär som när jag brukar vistas i Tivedens urskogar.
Applåd!
2008-11-16

  Karl-Bo Lundstedt VIP
ja detta behövs i detta
mediabrus......
mer av denna vara till folket...
applåd
kb
2008-11-16

  KristinaE
.. gott att gå ett tag för nya krafter som ger nytt ljus!
2008-11-14

  Ilona _L
Vad ska du hitta på nu då Ulla?
2008-11-14

  berxper
Det låter skön!
Att vårda sig själv:-)
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP